Switch Language:

ODME Greece - Oil Discharge Monitoring Equipment

Βρισκεστε εδω: ODME » ΠΡΟΪΟΝΤΑ ODME » ODME Seres S 663 MK-III
Πέμπτη, 25 Ιουλ 2024

ODME Seres S 663 MK-III

E-mail Εκτύπωση

MK-III Oil Discharge Monitoring Equipment

Προσφέρουμε μεγάλη ποικιλία πλήρως ανακαινισμένων - με 24 μήνες εγγύηση με την μέθοδο της ανταλλαγής της DARLAS - HELLAS  - για οποιοδήποτε SERES OIL DISCHARGE MONITORING EQUIPMENT Τύπου ODME S663 MK-III.

ODME

Ο εξοπλισμός αυτός συνάδει πλήρως με το ψήφισμα IMO RES A 586(XIV) – MEPC 51 (32) για τα δεξαμενόπλοια. Το SERES MK-III είναι κατάλληλο για τοποθέτηση σε όλα τα δεξαμενόπλοια που έχουν κατασκευαστεί πριν το 2005 με την κατάλληλη τροποποίηση.

Το ODME S 663 MK III απαιτείται από τους κανονισμούς MARPOL και είναι ένα σύστημα για τον έλεγχο της απόρριψης των πετρελαιοειδών στη θάλασσα από το έρμα και από τους χώρους φορτίου των δεξαμενόπλοιων.

Το Σύστημα είναι εγκεκριμένο σύμφωνα με το Ψήφισμα A 586 (XIV) και MEPC 51 (32) για τα πετρελαιοειδή καθώς και για «πετρελαιοειδείς τοξικές ουσίες».Το σύστημα MK – III SERES ODME αποτελείται από τα εξής βασικά μέρη – μονάδες:

SERES ODME MK-III Upgrade
 • «CPU» Ή Μονάδα Χειρισμού και Ελέγχου,
 • ΕΛΑΙΟΜΕΤΡΟ ή Μετρητή Περιεκτικότητας σε υδρογονάθρακες,
 • ΔΟΧΕΙΟ ΜΕΤΡΗΣΗΣ επί Φλάντζας,
 • ή ΜΕΤΡΗΤΗΣ PPM,
 • ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΠΙΝΑΚΑ,
 • ΜΕΤΑΔΟΤΗ ΔΙΑΦΟΡΙΚΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ως μέρος του ροόμετρου,
 • ΣΩΛΗΝΑ PITOT ως μέρος του ροόμετρου,
 • PRESSOSTAT ή Διακόπτη Πίεσης,
 • ΕΚΚΙΝΗΤΗΣ Κινητήρα Αντλίας,
 • ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΜΕ ΑΝΤΛΙΑ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑΣ.

Η καρδιά του συστήματος είναι ο Μετρητής της Περιεκτικότητας σε Υδρογονάνθρακες, ο οποίος χρησιμοποιεί ένα πραγματικά ασφαλές σύστημα ανίχνευσης πολυκυψελών με οπτικές ίνες και αυτόματη αντιστάθμιση, για την ανίχνευση της πραγματικής τιμής PPM της περιεκτικότητας σε υδρογονάνθρακες.

Το Σύστημα MK – III υποστηρίζει χαρακτηριστικά και επιλογές, όπως:

ODME MK-III Upgrade
 • Αυτόματη Βαθμονόμηση,
 • Αυτόματο μηδενισμό,
 • Αυτόματος καθαρισμός του Δοχείου Μέτρησης,
 • Δοκιμαστική Λειτουργία - Test Running,
 • Αναστροφή Λειτουργίας ροής - Back Flushing,
 • Συναγερμό υπέρβασης ορίου PPM,
 • Συναγερμό υπέρβασης συνολικού ορίου πετρελαίου,
 • Ικανότητα Μέτρησης Πετρελαιοειδών τοξικών ουσιών,
 • Απόρριψη χημικών ουσιών,
 • Αυτόματη Επιλογή Παρακολούθησης Δείγματος,
 • Αυτόματη Επιλογή Δείγματος από 6 Διαφορετικά Σημεία κλπ.

Αυτές οι λειτουργίες έχουν ενσωματωθεί στη μονάδα. Ως εκ τούτου, το κόστος συντήρησης διατηρείται στο χαμηλότερο δυνατό επίπεδο, ενώ η λειτουργία γίνεται εύκολα αντιληπτή από το χειριστή.

Ένα πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό του SERES ODME MK-III είναι η συμβατότητά του με τις βασικές μεμονωμένες μονάδες άλλων κατασκευαστών, οι οποίες μπορούν να διευκολύνουν το μηχανολόγο – μηχανικό να προτείνει στον ιδιοκτήτη του πλοίου να αναβαθμίσει το σύστημα ODME που δεν λειτουργεί πλέον ή είναι απαρχαιωμένο ή παλιό με ένα ανακαινισμένο Σύστημα SERES, που προσφέρεται από την DARLAS – HELLAS και με πλήρη εγγύηση 24 μηνών με την μέθοδο της ανταλλαγής της μοναδας που πιθανόν να χαλάσει στην εγγύηση.

Αυτή η Αναβάθμιση μέσω της εκ των υστέρων τοποθέτησης με την απαραίτητη τροποποίηση μπορεί να γίνει εύκολα και με χαμηλό κόστος ακόμα και όταν το πλοίο βρίσκεται σε λειτουργία και τις περισσότερες φορές χωρίς να χρειάζεται η «ΧΡΗΣΗ ΦΛΟΓΑΣ».

Εμείς στην DARLAS - HELLAS με μέχρι τώρα επισκέψεις παροχής υπηρεσιών σε περισσότερα από 450 πλοία και πραγματοποιώντας περισσότερες από 25 εγκαταστάσεις μετασκευής και αναβαθμίσεις το χρόνο διαθέτουμε πλούσια εμπειρία, η οποία αποτελεί τη σημαντικότερη εγγύηση, ότι επιλέγετε τους σωστούς ανθρώπους για τη συνεργασία σας.

Προσφέρουμε δε τρία μεταχειρισμένα μοντέλα ODME για τις εγκαταστάσεις μετασκευής που κάνουμε. Για τα δεξαμενόπλοια που έχουν κατασκευαστεί πριν από το 2005 προσφέρουμε το μοντέλο Seres S.663 MK – III 911 ODME και το Seil Seres SS-2000, ενώ για τα πλοία που έχουν κατασκευαστεί μετά το 2005 προσφέρουμε το μοντέλο Seil Seres ODME S-3000. Αυτά τα συστήματα προσφέρονται ως Πλήρως Ανακαινισμένα Συστήματα από μας με πλήρη εγγύηση 24 μηνών και με την ανταλλαγή ή όχι του παλαιού σας συστήματος.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

 

Νέοι Κανονισμοί για την μεταφορά από Δεξαμενόπλοια Μειγμάτων
biofuel blends
Βιο-Καυσίμων
Bio-Fuel Blends
Διαβάστε τους
Κανονισμούς:
 
MEPC. 
1/Circ.761/Rev 1
καί 
MEPC. 240(65)
 

 

Η ODME ενδιαφέρεται για το περιβάλλον
ODME cares for the enviroment

Οι πετρελαιοκηλίδες στο θαλάσσιο περιβάλλον από τα πλοία οφείλονται στο πετρέλαιο, το οποίο απορρίπτεται στον ωκεανό. Στις απορρίψεις πετρελαιοειδών περιλαμβάνεται μεταξύ άλλων το αργό πετρέλαιο από δεξαμενόπλοια αλλά και βαρύτερα καύσιμα, τα οποία χρησιμοποιούνται από μεγαλύτερα πλοία, όπως το πετρέλαιο εξωτερικής καύσης (μαζούτ), ενώ πετρελαιοκηλίδες προκαλούνται και από την έκχυση οιωνδήποτε καταλοίπων πετρελαίου ή χρησιμοποιημένων πετρελαιοειδών.

Για τον καθαρισμό των πετρελαιοκηλίδων απαιτούνται μήνες ή ακόμα και χρόνια.

Τα ODME συστήματα είναι υπεύθυνα για τη διατήρηση της καθαριότητας του περιβάλλοντος και της προστασίας του από τους υδρογονάνθρακες που περιέχονται στα υγρά απόβλητα των δεξαμενών εκπλυμάτων των πλοίων.

Αυτοί οι υδρογονάνθρακες συλλέγονται στις δεξαμενές εκπλυμάτων των πλοίων κατά τη διαδικασία καθαρισμού των δεξαμενών φορτίου. Έτσι, όταν το πλοίο απορρίπτει στη θάλασσα τα υγρά απόβλητα που περιέχονται στις δεξαμενές εκπλυμάτων, ο Εξοπλισμός Παρακολούθησης της Απόρριψης Πετρελαίου (ODME) διασφαλίζει, μέσα από συνεχή και πλήρη παρακολούθηση, ότι το νερό που απορρίπτεται στη θάλασσα είναι καθαρό και δεν περιέχει καθόλου υδρογονάνθρακες.

Όλα τα καταχωρημένα® εμπορικά σήματα™ και πνευματικά δικαιώματα© των προαναφερθεισών εταιρειών είναι αναγνωρισμένα και συνδέονται με τις ιστοσελίδες των αντίστοιχων εταιρειών. Η εταιρεία Darlas Electronic Applications SA λειτουργεί για περισσότερα από 30 χρόνια ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος πωλήσεων και υπηρεσιών των προϊόντων Seres και Seil Seres ODME. Η Darlas Electronic Applications SA αυτή την περίοδο ενεργεί ως ανεξάρτητος σταθμός πωλήσεων και υπηρεσιών ODME με εξειδίκευση στον ODME και άλλα σχετικά ναυτιλιακά προϊόντα.